Bülent Uygun'dan Manaj Açiklamasi Açiklamasi 'Göndermeyebiliriz'

Bülent Uygun'dan Manaj Açiklamasi Açiklamasi 'Göndermeyebiliriz'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayserispor maçi sonrasi Rey Manaj ile ilgili yöneltilen soruya, "Belki selam veriyordur, göndermeyebiliriz. Sözlesmesi var. Yönetim kurulumuz bakacak. Ekonomik anlamda Sivasspor camiamizi mutlu edecek bir teklif gelirse göndeririz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasinda Kayserispor’u konuk eden ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrilan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Uygun, “Izleyenlerin keyif aldigi bir maç izledik. Burak Yilmaz hocayi tebrik ediyorum. Kayserispor kümede kalmasina ragmen mükemmel bir takima karsi sahada görevini yerine getirdiler. Kendisine tesekkür ediyorum Burak hocaya. Bugün itibariyla yeni formamizi giydik. Yeni sezonda bu formalarla takimimizi temsil edecegiz. Gurbetçilere çagrim Sivasspor’a destek olsunlar. Kombine alip Sivas’taki ögrencilere hediye etsinler. Taraftarimiza tesekkür ediyorum bugün çok güzellerdi. Oyun planindaki sakatlik ister istemez oyun düzenimizi bozdu ancak önlemimizi alarak daha iyi oynadik ve kazandik. Yeni sezonda gelecek arkadaslarla yolumuza iyi bir sekilde devam edecegiz. Sivasspor’daki tüm futbolculara tesekkür ediyorum. Gerçekten inanilmaz bir mücadele verdiler. 54 puanimiz var, bu çok önemli bir puan. Futbolcu kardeslerimi ve bizi destekleyen taraftara tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Manaj’i göndermeyebiliriz. Sözlesmesi var"

Bir gazetecinin “Rey Manaj maç sonu taraftarla vedalasti. Bu konu hakkinda neler söylersiniz?” sorusuna Uygun, “Belki selam veriyordur, göndermeyebiliriz. Sözlesmesi var. Yönetim kurulumuz bakacak. Rey Manaj gerçekten topa iyi vuran ve yetenegi olan bir futbolcu. Rey Manaj’a ayrica tesekkür ediyorum. Ekonomik anlamda Sivasspor camiamizi mutlu edecek bir teklif gelirse göndeririz. Zaten açiklamistik. 15 milyon Euro’yu veren Manaj’i alir demistik” yanitini verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile