Bülent Uygun'dan Rey Manaj Açiklamasi!

Bülent Uygun'dan Rey Manaj Açiklamasi!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takimin golcü oyuncusu Rey Manaj’a gelen teklifleri yönetimin degerlendirdigini söyledi.

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda 12 Mayis Pazar günü sahasinda RAMS Basaksehir ile oynayacagi müsabakanin hazirliklarini sürdürdü. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardimcilari yönetiminde yapilan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isinma hareketleriyle baslayan antrenman denge çalismalariyla devam etti. Ardindan minyatür kalede maç yapan Yigidolar, son bölümde ise çift kale maç oynadi.

"Zor bir maç bizi bekliyor"

Antrenman öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Teknik Direktör Bülent Uygun, Basaksehir maçina galibiyet için çikacaklarini vurguladi. Uygun, “Sivasspor’umuzun 57. yili kutlu olsun. Anadolu’dan söyledigim gibi sampiyon çikacaktir, en yakin zamanda. Bunlardan da bir tanesinin Sivasspor olmasini temenni ediyorum. Çünkü süreç belki çok zor. Ekonomik olarak çok uçurumlar olabilir. Insallah Eskisehirspor’umuz geri gelir. Zonguldakspor’umuz, Sakaryaspor’umuz, Kocaelispor’umuz geri gelir. Bunlarin hepsini Süper Lig’de tekrar yerlerini alirlar ve bu güzellikleri hep beraber yasamaya devam ederler. Gerçekten taraftarla birlikte güzel oluyor. Basaksehir de sampiyon olan takimlarimizdan bir tanesi. Onlar da seyircisi olmadan bu isi basarmis olan, gerçekten yönetimsel anlamda da çok dogru isler yapan bir takima karsi oynayacagiz. Su anda elindeki kadro her geçen gün üstüne koyarak basarili olmus bir takima karsi oynayacagiz. Zor bir maç bizi bekliyor. Taraftarimizdan bizi yalniz birakmamalarini, bizi desteklemelerini istiyoruz. Kalan 3 maçta da elimizden geldigi kadar kazanarak 9 puanla sezonu bitirmek ana hedefimiz. Insallah basaririz” dedi.



“Milli takimda ne iyi performans gösteren kisi”

Bir basin mensubunun ’Emre Gökay’a, Avrupa’dan transfer teklifleri geldigi yönünde haberler çikiyor. Bu dogru mu?’ seklindeki sorusuna Uygun, “Emre Gökay U18 Milli Takimi’nda en iyi performans gösteren ve kendi mevkiinde en iyi oyuncu. Milli takimlardaydi, bugün itibariyla tekrar geri geldi. Onu kullanarak gelisimini saglamaya çalisiyoruz. Zaten bireysel antrenman koçlari var. Onlar da onun egitimine katki sagliyor. Sürecin içerisinde tabii bu transfer konulari yönetimin söyleyecegi bir süreç. Onun gelecegi, Sivasspor’un menfaati ne olursa onu hayata geçirmek istiyoruz” yanitini verdi.

“Yönetim teklifleri degerlendiriyor”

Son olarak Rey Manaj’a gelen transfer teklifleri oldugunu da dile getiren tecrübeli çalistirici, “2-3 tane takimdan transfer teklifi geldi. Bu teklifleri degerlendiriyor yönetim. Bunlarin hepsinde Gökhan Karagöl yetkili ve o görüsüyor. Sonrasinda yönetim kurulumu baskanimiza iletecek. Tabii burada önemli olan Sivasspor’un menfaati. Her sey Sivasspor’la alakali. Biz yeni sezonla ilgili çok güzel projeler elde edecegiz. Onunla ilgili hiç süpheniz olmasin. Belediye Baskanimiz, Valimiz onlar da bizim yapacagimiz projelere zaten desteklerini esirgemeyecekler. Onlar da kendi sözlerini vermislerdi. Sadece bu da degil. Bununla beraber gelecekle ilgili transfer çalismalarimizi da en güzel sekilde yapacagiz, Gökhan Karagöl bunlarin hepsine özellikle ilgileniyor. O yönde Sivasspor’un gelecegiyle ilgili güzel planlar yapacagiz. Biz simdi günümüzü ve gelecegimizle ilgili planlarin basindayiz. Insallah basarmaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile