Burdur Belediye Başkanı Akkaya'nın Açıklaması

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, ''Bayramlar Yüce Allah'ın rahmetinin, bereketinin ve affının tüm inananları kuşattığı güzel günlerdir'' dedi.

Başkan Akkaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerinin kavranabilmesi, iyiye ve güzele yönelinmesi, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak kucaklaşılması gerektiğini belirtti.

Ümitleri her zaman canlı tutarak, sorunların ancak ve ancak birlik ve beraberlik içinde aşılabileceğini ifade eden Akkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Bayramlar Yüce Allah'ın rahmetinin, bereketinin ve affının tüm inananları kuşattığı güzel günlerdir. İnsanlarımızı aynı amaç için buluşturup günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, ümitleri ve sevgiyi yeşerten, birlik ve dirliğimize hizmet eden bu özel günler boyunca milletimizin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneği tüm yurdumuzda olduğu gibi Burdur'da da en güzel örnekleri ile sergilenmiştir. Bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamamız gerekir. Yoksullara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, huzurevi sakinlerine, engellilere, şehit ailelerine, hastalara, mahkumlara ve özellikle yurtlarda kalan kimsesiz çocuklara ve ilgiye muhtaç her vatandaşa bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız.''

Ramazan Bayramı'nın coşkusunu beraber yaşamanın insani ve dini görevlerden biri olduğuna işaret eden Akkaya, mesajına şöyle devam etti:

''Burdur Belediyesi olarak yaşanılan tüm günleri bayram havasında hissedebilmek için 7 gün, 24 saat aralıksız çalışıyoruz. Yaşadığımız kenti yaşanabilir kılmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Zaman zaman vatandaşlarımıza kısa süreli de olsa rahatsızlık verdiğimizin bilincindeyiz. Ama bu durumlar kısa süreli ve Burdur'un geleceği, bizlerin ve çocuklarımızın refahı için gerçekleşmektedir. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en kalbi dileklerimle kutlar, Türkiye için birlik, beraberlik, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim.''

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile