Burdur'da Kalp Spazmi Geçiren Alanyasporlu Futbolcu Babacar, Tedavisi Için Alanya'ya Getirildi

Burdur'da Kalp Spazmi Geçiren Alanyasporlu Futbolcu Babacar, Tedavisi Için Alanya'ya Getirildi

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Doktoru Ismail Yetkin: 'Ilk tetkiklere göre hayati tehlikesi yok. Onu net sekilde söyleyebilirim'

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'un Burdur kampinda kalp spazmi geçiren futbolcusu Khouma Babacar, tedavi için Alanya'ya getirildi.

Gögüs agrisi sikayetiyle götürüldügü Burdur Devlet Hastanesi'nde kalp spazmi geçirdigi tespit edilen Babacar, ambulansla Alanya ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edildi.

Burada Babacar'a kontrol amaçli anjiyo yapildi.

Konuyla ilgili gazetecilere açiklamada bulunan kulüp doktoru Ismail Yetkin, Babacar'in dün gece mide bulantisi ve gögüs agrisi sikayetiyle kendisini aradigini aktardi.

Ilk müdahalenin ardindan oyuncuyu hastaneye götürdüklerini anlatan Yetkin, "Orada çekilen ilk kalp grafisinde bazi seylerden süphelenildiginden dolayi ileri tetkik ve tedavisi için baska hastaneye sevki uygun görüldü. Biz de sponsor hastanemize getirdik. Burada tedavisine baslandi. Ilk tetkiklere göre hayati tehlikesi yok. Onu net sekilde söyleyebilirim. Yarin yapilacak ileri tetkikler sonrasi Babacar'in durumu hakkinda daha net sekilde cevap verebilirim." diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile