Burdur'da Uyusturucu Operasyonuna 2 Tutuklama

Burdur'da Uyusturucu Operasyonuna 2 Tutuklama

Burdur’da yol kontrol noktasinda durdurulan araçta 510 gram eroin, 10 gram metamfetamin, para, ziynet esyalari ve ruhsatsiz av tüfegi ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltina alinan 3 süpheliden 2’si tutuklandi.

Edinilen bilgiye göre, Burdur Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Cumhuriyet Bassavciligi ile koordineli olarak uyusturucu ile mücadeleye yönelik yaptiklari çalismalarda 10 Mayis Sali günü araç ile Burdur’a uyusturucu madde getirecekleri bilgisinin alinmasi üzerine fiziki takip baslatti. Yapilan fiziki takip sonucunda Bucak ilçesinde gerçeklestirilen yol kontrol ve arama faaliyetinde durdurulan bir araçta ve araç içerisinde bulunan S.C.S., Ç.E. ve M.E. isimli sahislarin üzerlerinde uyusturucu madde arama köpegi ile yapilan adli aramada 510 gram eroin, 10 gram metamfetamin, 4 adet uyusturucu madde kullanma aparati ile olayda kullanildigi tespit edilen 14 bin 586 TL para, 35 Euro, 2 adet tam altin, 6 adet çeyrek altin, 2 adet altin küpe, 8 adet cep telefonu ve 1 adet ruhsatsiz av tüfegi ele geçirildi.

Olay ile ilgili gözaltina alinan S.C.S. ve M.E. isimli sahislar "uyusturucu madde imal ve ticareti" suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Burdur Kapali Cezaevine teslim gönderildi. Ç.E., isimli süpheli ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile