Burhan Kuzu’dan Aldırmaz’a Ziyaret

Burhan Kuzu’dan Aldırmaz’a Ziyaret

Anayasa Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’la görüştü.

AK Parti Adana Gençlik Kolları tarafından organize edilen ve Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen ‘Yeni Anayasa Yapım Süreci’ adlı konferanta konuşmak üzere kentimize gelen Burhan Kuzu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti.

“Anayasa çalışmalarınızı yakından takip ediyorum” diyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, genç yaşlardan beri hem mimarlığa, hem de avukatlığa ilgi duyduğunu ifade ederek, “Avukatların yazıhaneleri çocukluğumun geçtiği Tepebağ Mahallesi’nde bulunuyordu. Yaz aylarında avukatların yanında çalışırdık. Ben mimar oldum ama, oğlum avukatlık mesleğini seçti” dedi.

Çukurova’nın ve Adana’nın tarihi, coğrafi konumu ve kültürel değerleriyle ilgili detaylı bilgiler veren Başkan Vekili Aldırmaz, Bölgesel İşbirliği’ne büyük önem verdiğini anlattı. Aldırmaz, “İstanbul; Finans ve ticaret merkezi. Ankara; idari merkez. Adana ise en kısa sürede enerji ve ticaret merkezi olacak” şeklinde konuştu.

Verdiği bilgiler için Başkan Vekili Aldırmaz’a teşekkür eden Anayasa Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, “Kayseri kökenliyim, ama aslında Adanalıyım. Baklalı köyünde büyüdüm” dedi.

Aldırmaz daha sonra Kuzu’ya çeşitli hediyeler verdi. Aldırmaz’ın takdim ettiği Toroslar’da dokunan el yapımı kilimi gören Kuzu, “Bu çok güzel. Tam bana göre. Ben de Yörüğüm” dedi ve Aldırmaz’a teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile