Burhaniye'de Belediye Herkese Ulaşıyor

Burhaniye'de Belediye Herkese Ulaşıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi’nin yeni başlattığı proje ile halkla bire bir görüşmelere başlandı. Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kontrolünde başlatılan uygulama kapsamında, Burhaniye Mahalleleri tek tek dolaşılmaya başlandı.

Bu kapsamda, mahallede vatandaşlar ile bir araya gelen Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ve Muhtarlıklar Müdürü Yüksel Yüce, vatandaşları dinleyerek istek ve görüşlerini alıyorlar.Yeni başlanan uygulama ile, ilk olarak kırsal mahalleleri ziyaret eden Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ve Muhtarlık İşleri Müdürü Yüksel Yüce mahalle muhtarı eşliğinde mahalle sakinleri ile bir araya geliyor. Mahallenin sıkıntılarını, istek ve görüşlerini dinleyerek bizzat yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ve Müdür Yüksel Yüce, yapılması gerekenleri İstekler anında cevaplandırılırken, yapılması zaman alacak konularda ise planlamalar yapılıyor. Kırsal ve Merkez mahallelerdeki yaşam koşullarını eşitlemek istediklerini anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Başkan Yardımcımızın bizzat katıldığı mahalle toplantılarımız başladı.

Sayın Bahadır ve Muhtarlık işleri müdürümüz tek tek mahallelere giderek, muhtarlarımız eşliğinde vatandaşlarımızın isteklerini dinliyorlar. Yapılan işler hakkında memnun olup olmadıklarını soruyorlar. Bugüne kadar yaptığımız işlerde eksiklik varsa derhal eksiklik gideriliyor. Ayrıca yapılması gerekenleri bizzat tespit edip küçük işler zaman kaybetmenden yapılıyor. Planlama gerektiren işler ise Belediyemizde teknik personelimizle konuşularak planlanıyor. Mahalle ziyaretlerimizi önemsiyoruz ve ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile