Burhaniye'de Kaymakam Memis, Depremzedelerle Iftarda Bir Araya Geldi

Burhaniye'de Kaymakam Memis, Depremzedelerle Iftarda Bir Araya Geldi

Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Ilyas Memis, Kahramanmaras ve çevre illerde yasanan deprem sonrasi Ilçeye gelen vatandaslar için Kaymakamlik tarafindan düzenlenen iftar programina katildi. Kaymakam Memis, Ilçe olarak depremzedeler için önemli çalismalar yapildigini söyledi.

Depremzedeler ile birlikte iftar yapan Kaymakam Ilyas Memis, yemek sonrasinda bir konusma yapti. Kaymakam Memis konusmasinda, “Kahramanmaras ve çevre illerde yasanan deprem sonrasi gerek deprem bölgesine yardim gönderilmesi hususunda gerekse Ilçemize gelen vatandaslarimizin barinma ve diger ihtiyaçlarinin karsilanmasi noktasinda ilçe olarak önemli çalismalar yapildi. Devletimiz tüm kurumlariyla deprem bölgesinden gelen misafirlerimizin hizmetinde olmustur. Iftara katilan vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Programa Kaymakam Ilyas Memis’in yani sira, 19. Komanda Tugay Komutani Tuggeneral Mehmet Kurugül, Garnizon Komutani Piyade Albay Ismail Ibis, Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, Cumhuriyet Bassavcisi Turgay Osman Tas, Agir Ceza Mahkemesi baskani Erhan Emre, Burhaniye Uygulamali Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mehmet Oguzhan Ilban, daire amirleri ve deprem bölgesinden gelen vatandaslar katildi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile