Burhaniye'de Kızıklı Ve Dutluca'ya Bayan Veteriner

Burhaniye'de Kızıklı Ve Dutluca'ya Bayan Veteriner

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, tarım ve hayvancılığı geliştirmek için yoğun bir caba içine girerken, Kızıklı ve Dutluca kırsal mahallelerine de hayvancılara destek için Veteriner Hekim Kamuran Oltu atandı. Bayan veteriner görevine başlarken, Müdür Erdal Aldağ, Veteriner Oltu’nun, üreticilere yeni bilgi ve teknikleri aktaracağını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Isparta Veteriner Fakültesi mezunu olan Veteriner Kamuran Oltu, görevine başladı.

Veteriner Oltu’ya başarı dileğinde bulunan İlçe Müdürü Erdal Aldağ, Oltu’nun üreticilere büyük katkısı olacağını söyledi.

Yörede tarım ve hayvancılığı geliştirmek için yoğun bir çalışma içine girdiklerini anlatan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ, “Veteriner Hekim Kamuran Oltu, Kızıklı ve Dutluca mahallelerindeki hayvancılara destek olacak. Mahallerde bulunan hayvanlarını aşılarını ve küpeleme işlemlerini yapacak. Koruyucu hizmetler yapacak. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Öte yandan, Veteriner Hekim Kamuran Oltu’nun göreve başlaması Kızıklı ve Dutluca mahallelerindeki besicileri de sevindirdi. Saanen keçi yetiştiriciliği yapan Dutluca Muhtarı Hüseyin Yılmaz, Veteriner Hekim Kamuran Oltu’nun atanmasına sevindiğini anlattı ve hizmetin ayağa geldiğini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile