Burhaniye’de Köy Muhtarı Betonlaşmaya Karşı Mücadele Başlattı

Burhaniye’de Köy Muhtarı Betonlaşmaya Karşı Mücadele Başlattı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Taylıeli köyüne olan ilgi her geçen artarken, Köy Muhtarı Halil İbrahim Çakır, betonlaşmaya karşı mücadele başlattı.

Köyde 5 katlı bina istemediklerini bildiren Muhtar Çakır, betonlaşmayı önlemek için imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

İlçeye 2 kilometre uzaklıkta ve 270 nüfuslu körfez manzaralı Taylıeli köyüne her geçen gün ilgi artarken, köy muhtarı da köydeki betonlaşmaya karşı mücadele başlattı. Köyde Son 3-4 yıl içinde 40 kadar betonarme bina yapıldığını anlatan muhtar Halil İbrahim Çakır, köyde yapılması planlanan astım hastanesine de 5 kat izni verildiğini söyledi.

Köyde çok katlı bina istemediklerini bildiren Muhtar Halil İbrahim Çakır, “Köyümüzde Son 3-4 yıl içinde 40 kadar yeni ev yapıldı. Köyümüzde betonlaşmaya karşıyız. Özellikle 5 katlı bina istemiyoruz. Köyümüz körfez manzarasıyla ün kazandı. Kimsenin bu manzarayı kapatmasına müsaade etmeyeceğiz. Köyde imza kampanyası başlattık. Toplanan imzaları belediye başkanlığı ve kaymakamlığa vereceğiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile