Burhaniye' De Mart Ayi Muhtarlar Toplantisi Yapildi

Burhaniye' De Mart Ayi Muhtarlar Toplantisi Yapildi

Burhaniye’ de, Kaymakamimiz Ilyas Memis baskanliginda muhtarlar toplantisi ve muhtarlara yönelik hizmet içi egitim programi yapildi. Kaymakamlik Salonunda yapilan toplantida Kaymakam Ilyas Memis, Kahramanmaras ve çevre illerde meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere yönelik yapilan yardimlar ve çalismalarla ilgili bilgi paylasti.

Kaymakam, Ilçe de egitim, saglik, sosyal, kültürel alanlarinda yürütülen çalismalar ile ilgili kurumlarin yaptigi çalismalar hakkinda muhtarlara bilgi verdi. Toplantida, ayrica kurum amirleri kendi hizmet alanlariyla ilgili hususlarda muhtarlari bilgilendirdi. Muhtarlarin sorun ve talepleri görüsüldü. Toplantinin akabinde Ilçe Yazi Isleri Müdürü Tuncay Kuru ve Ilçe Nüfus Müdürü Erdem Acar tarafindan muhtarlara hizmet içi egitim verildi.

Program da, kamu hizmetlerini etkin, verimli ve sürdürülebilir bir sekilde sunabilmeleri, sorunlari en kisa sürede yetkili makamlara ileterek koordinasyon içerisinde olabilmeleri anlatildi. Muhtarlik müessesesi ile görev, yetki ve sorumluluklarini daha genis bir sekilde kavrayabilmeleri, ilçe yönetimi, muhtarlik müessesesi ve organlari, muhtarlarin görev, yetki ve sorumluluklari hatirlatildi. Muhtar bilgi sisteminin tanitilmasi, mekânsal adres kayit sistemi egitiminin verilmesi, Muhtarlarca Süpheli Adres bildirimi, Metruk yapi bildirim modülleri gibi konular hakkinda bilgiler verildi.

Toplantiya Kaymakamimiz Ilyas Memis’in yani sira, Belediye Baskan Yrd. Murat Yazgan, Ilçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Ilçe Jandarma Komutani Ahmet Çagdas Ak, Ilçe Yazi Isleri Müdürü Tuncay Kuru, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Muhsin Pala, Ilçe Nüfus Müdürü Erdem Acar, Mal Müdürü Mustafa Ak, Ilçe Milli Egitim Müdürü Bora Zihni, SYDY Müdür V. Özlem Salgin ve mahalle muhtarlari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile