Burhaniye De Miniklerin Yetenek Yarışması

Burhaniye De Miniklerin Yetenek Yarışması

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Okul Öncesi Şenlikleri kapsamında düzenlenen Yetenek Yarışması’nda büyük heyecan yaşandı.

6 okuldan 7 ekibin katıldığı yarışmada, minikler kendilerini jüriye beğendirebilmek için büyük gayret sarf ederken büyük alkış aldılar. Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu bahçesinde düzenlenen yarışmada büyük coşku yaşandı. Miniklerin, tiyatro, şiir ve halk oyunları gösterileri büyük ilgi gördü. Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu müdürü Eser Ersöz’ün ev sahipliğini yaptığı yarışmada birinci ve ikinciliği Avni Özpolat Anaokulu ekipleri alırken, Nadir Tolun İlköğretim Okulu Ana sınıfı da üçüncü oldu.

Zekeriya Eşkikara, Zeki Selçuk, Saliha Nazlı, Altuğ Keskin ve Halime Aydemir’den oluşan jüri dereceye giren ekipleri belirlemekte zorlandı. Kaymakam Ali Uslanmaz’ın da izlediği yetenek yarışmasında dereceye girenlere Kaymakam Ali Uslanmaz ve ilçe milli eğitim şube müdürü Zekeriya Eşkikara tarafından ödülleri verildi. Kaymakam Ali Uslanmaz, yarışmaya katılan öğrencilerle, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile