Burhaniye'de Sofralar Bereketlendi

Burhaniye'de Sofralar Bereketlendi

Burhaniye Belediyesi Ramazan ayinda ihtiyaç sahiplerine erzak kolilerini dagitmaya basladi. Burhaniye Belediyesi tarafindan Ramazan ayinda ihtiyaç sahiplerine ulastirilmaya baslanan gida erzak kolileri araliksiz mahalle mahalle dagitiliyor.

Burhaniye Belediyesine erzak yardimi almak için dilekçe ile basvuru yapan vatandaslarin Belediye tarafindan kurulan Sosyal Yardim Isleri Komisyonunca uygun bulunanlari ve ayrica Mahalle muhtarlarinin ve belediyenin daha önce tespit ettigi ihtiyaç sahiplerine ulastirilan paketler Ramazan’da sofralari bereketlendiriyor. Ramazan ayi dolayisiyla belediye tarafindan baslatilan erzak bagislarinin yani sira belediyenin kendi kaynaklarinca tedarik edilen bini askin paket vatandaslarin evlerine teslim ediliyor. Burhaniye Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerce hazirlanan, içlerinde kuru bakliyat, yag, peynir ve tatli gibi temel gida ihtiyaçlari bulunan paketlerinin dagitiminda Belediye Meclis üyeleri de bulunuyor. Ramazan ayi boyunca dagitimin tüm ihtiyaç sahiplerine ulasacagini ifade eden Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, Dayanismanin ve paylasmanin en güzel örnegini yasadiklarini söyledi.

Baskan Deveciler baslattiklari kampanya ile gida desteklerini arttirdiklarini belirterek “Bagisçilarimizla ihtiyaç sahiplerimizi bu sekilde bir araya getirmenin de gururunu yasiyoruz. Ramazan ayinin herkese hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile