Burhaniye Kaymakami Memis, Üniversitelilerle Bulustu

Burhaniye Kaymakami Memis, Üniversitelilerle Bulustu

Burhaniye Kaymakami Ilyas Memis, üniversite ögrencileri ile bir araya geldi.

Kariyer Günlerine Burhaniye Uygulamali Bilimler Yüksekokulu’nun bütün ögrencileri istirak etti. Söyleside Kaymakam Ilyas Memis, ögrencilerle bir araya geldi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Oguzhan Ilban, akademisyenler ve ögrencilerin ilgi gösterdigi "BUBYO Mülkî Amirlerle Bulusuyor" konulu söyleyiside konusan Kaymakam Ilyas Memis, mülkî idareciligin zorlugunu, nasil bir meslek oldugunu, kaymakamligin tarihçesini, kaymakamlik ve belediye baskanliginin arasindaki farki anlatti. Kaymakam, kaymakamlik ve belediyenin görev alanlarinin farkliligini ve kaymakamligin yetki alanlarini anlatirken, genç ögrencilere akademik kariyerlerini dogru yönlendirmeleri ve bulunduklari ilçe hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmalari hususunda tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Ilyas Memis’e tesekkür eden Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Oguzhan Ilban, “Kaymakamimiz tarafindan okulumuzda bir söyleyisi düzenlenmesinden mutluluk duyduk. Ögrencilerimiz ve akademik kadro olarak bizler kaymakamimizin konusmalarini can kulagi ile dinledik. Maksadimiz, ögrencilerimizin topluma faydali fertler olmasini saglamak. Kaymakamimiza BUBYO ile Halk Egitim Merkezi arasinda gerçeklestirilen organizasyonlara verdigi desteklerden dolayi ayrica tesekkür ederim” dedi.

Kendi yazdigi bir siiri de okuyan kaymakam, ögrencilerden bol alkis aldi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Oguzhan Ilban, Ilyas Memis’e çiçek takdim ederken, toplu fotograf çekildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile