Burhaniye'ye Büyüksehir Eli

Burhaniye'ye Büyüksehir Eli

Sehrin dört bir yaninda alt ve üst yapi çalismalarini araliksiz sürdüren Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Burhaniye Koca Cami çevresindeki deforme olan yollari yeniliyor. Baskan Yilmaz, yapilan çalismalari yerinde inceleyip tektek esnafi gezerek kolayliklar diledi.

Balikesir Büyüksehir Belediyesi 20 ilçeye esit hizmet düsturuyla çalismalarina tam gaz devam ediyor. Ilçe Hizmetleri 1.Bölge Daire Baskanligi, Burhaniye Koca Cami çevresindeki deforme olan Asagi Çarsi Caddesi ve Kasaplar Caddesi’nde yol yenileme çalismalari baslatti. AK Parti Balikesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, Ak Parti Burhaniye Ilçe Baskani Hayri Zeybek, Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler ve Büyüksehir Belediyesi Ilçe Hizmetleri 1.Bölge Dairesi Baskani Muhammed Vurmaz bölgedeki çalismalari inceledi, esnaf ile sohbet etti.

5 bin metrekareden fazla kilit parke tasi uygulamasi yaptiklarini belirten Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, sehrin dört bir yaninda düzenleme, iyilestirme çalismalarinin devam ettigini söyledi.

Baskan Yilmaz, Büyüksehir Belediyesi olarak daha yasanabilir bir Balikesir insa etme gayreti içinde olduklarini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile