Burhaniyeli Öğrencilere Sağlıklı Yaşam Dersi

Burhaniyeli Öğrencilere Sağlıklı Yaşam Dersi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Dünya Çevre Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, öğrencilerde sağlıklı yaşam aracında, çevre ve sağlıklı beslenme filmi izledi. Öğrencilere teşekkür eden İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk Kendigelen, sağlıklı yaşam aracının tüm ilçeleri gezdiğini söyledi.

Burhaniye ilçesi, çok sayıda çevre etkinliğine sahne olurken, Ören Meydanında konuşlanan sağlıklı yaşam aracı da öğrencilerin ilgi odağı haline geldi. Araçtaki televizyonlardan çevre ve sağlıklı yaşam filmini izleyen öğrenciler, ikramlarla da mutlu bir gün yaşadı. Ören plajında çevre temizliği yapan öğrenciler, büyüklerden çevreyi kirletmelerini istedi. Plajı temizlediklerini anlatan Doruk Kuştutan, ”Ören plajını temizledik. Şimdi ise film izliyoruz. Kimse çevreyi kirletmesin, Herkes çevreye duyarlı olmalı” dedi.

Halk Sağlığı Müdürlüğüne ait sağlıklı yaşam aracının ilgi gördüğünü anlatan Burhaniye Sağlık Müdürü Dr. Faruk Kendigelen, film izleyen öğrencilere teşekkür etti. Dr. Kendigelen, sağlıklı yaşam aracının bütün ilçeleri gezdiğini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile