Büro Memur-Sen'de Mahmut Ergen Dönemi

Büro Memur-Sen'de Mahmut Ergen Dönemi

Iki adayin yaristigi Büro Memur-Sen 6. Olagan Kongresinde, Mahmut Ergen Baskanliga seçildi.

Adiyaman Belediyesi Abdulhamit Han Kültür Merkezinde gerçeklestirilen Büro Memur-Sen 6. Olagan Kongresinde, mevcut Baskan Kadir Özsahin 3 dönem baskanlik yaptigi için yeniden aday olmadi.

Divan baskanliginin olusmasinin ardindan mevcut Baskan Kadir Özsahin açilis konusmasi yaparak, kongreye katilan delegelere tesekkür etti. Baskan Özsahin, 3 dönem boyunca yapilan çalismalarin yani sira sendikacilik faaliyetlerinden bahsetti.

Dilek ve temenniler bölümünde konusan AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, kendisinin de bir dönem Memur-Sen baskanligini yaptigini ve zorlu bir sendikacilik döneme yasadigini dile getirdi.

Kongrede Mahmut Ergen ve Murat Erdil baskanlik için aday oldu. Seçimde 112 delegeden oy kullanan 101 kisiden 67 delege Mahmut Ergen’e, 34 delege ise Murat Erdil’e oy verdi.

Seçimden önce konusan her iki adayda delegelere yapacaklari çalismalar ile ilgili bilgi vererek, oy istedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile