Bursa, Alışveriş Merkezlerini Konuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Kent Konseyi tarafından düzenlenen 'Bursa Konuşuyor' toplantısında bu kez alışveriş merkezleri, marketler ve büyük mağazaların çalışma şartları gündeme taşınıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Kent Konseyi tarafından düzenlenen 'Bursa Konuşuyor' toplantısında bu kez alışveriş merkezleri, marketler ve büyük mağazaların çalışma şartları gündeme taşınıyor.
Bursa Kent Konseyi'nin katılımcı demokrasi fikrinden hareketle düzenlediği 'Bursa Konuşuyor' toplantısında, çarşılar, büyük mağazalar, alışveriş merkezleri ve marketler tartışılacak. Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Bursa'daki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirecek olan toplantının önemine işaret etti.
Bursa Kent Konseyi'nin 25 çalışma grubu ve 4 meclisle kurumsal yapısını tamamlayarak, kısa sürede yerel demokrasinin buluşma noktası haline geldiğini söyleyen Pala, bu misyonu aynı kararlılıkla devam ettireceklerini ifade etti. Kent Konseyi'nin kent ve ülke vizyonundaki yerini alması için iddialı bir şekilde çalıştığını söyleyen Pala, "Kent Konseyi'nde her konuyu demokratça ele alıp eksisi ve artısıyla her yönden değerlendirebiliyor ve ilgili mercilere sesimizi duyurabiliyoruz. Bu sayede kısa sürede Bursa'nın güçlü bir kurumu haline geldik" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile