Bursa Atatürk Stadı'ndaki çalışmalarda sona gelindi

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları son aşamaya geldi.

Bursaspor Kulübü tarafında

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları son aşamaya geldi.

Bursaspor Kulübü tarafından yaklaşık 50 gün önce başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Avrupa kupası maçlarının Bursa'da oynanmasını sağlamak üzere başlatılan çalışmaların planlandığı gibi yürüdüğünü söyledi.

Sahanın çimlendirilmesi çalışmalarına başlandığını, diğer aksamların da iki hafta gibi bir sürede tamamlanacağını ifade eden Altepe, "Avrupa Kupası maçlarının Bursa'da oynanmasını sağlamak için ilk günden çalışmaya başladık ve hemen kazmayı vurduk. Yaklaşık 50 gün içinde de bu aşamaya geldi. Çalışmaları hem kulüp yönetimi hem de biz yakından takip ediyoruz. Sonunda, soyunma odalarından ses düzenine, çimlendirilmesinden hakem odalarına kadar stadın her noktası UEFA kriterlerine uygun hale geliyor." diye konuştu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar'ın da katıldığı inceleme gezisinde Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı ile inşaatı yapan Oytaş firması Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldız'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Stadyumun hem Avrupa kupalarına hem de lig maçlarına yetişecek olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu söyleyen Başkan Altepe, "Şimdi yeni hedefimiz bir an önce Velodrom'a kazma vurmak. Bursaspor'umuzun hak ettiği 44 bin kişilik yeni ve modern stadyumu da bir an önce başlayıp tamamlamak istiyoruz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile