Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe Açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe Açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Karacabey'e önümüzde ki 3 yıl içerisinde altyapı için 190 milyon lira yatırım yapılacak" dedi.

Altepe, AK Parti Karacabey İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, tüm köylerde asfaltlama yapıldığını belirterek, milyonlarca lira tutan yatırımların Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle hayata geçirildiğini söyledi.

Köy köy gezdiklerini, Bursa'nın tarihi değerlerine sahip çıktıklarını anlatan Altepe, şöyle konuştu:

"Ayağa kalkmadık tarihi eser kalmadı. Bursa artık UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girdi. Bursa'da ve Karacabey'de kıyıda köşede ne kadar tarihi eser varsa hepsi bizim planımızda. Karacabey'in her alanda gelişmesi ve kalkınması artık Büyükşehir ile birlikte olacak. Bölgelerde hangi konuda destek verilmesi gerekirse bu konuda destek vereceğiz. Bizler her türlü hizmete hazırız. Bu halk bizi seviyor ve destekliyor. Bizler de hizmetlerimizle halkımızı sevdiğimizi gösteriyoruz."

Altepe, ilçedeki altyapı yatırımlarına da değinerek, "Karacabey'e önümüzde ki 3 yıl içerisinde altyapı için 190 milyon lira yatırım yapılacak. Yakında Bursa'nın şehir suyu, suyu kıt olan Karacabey'in tüm mahallerine ulaşacak" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile