Bursa Büyüksehir'in Gelecek Stratejisi Belirleniyor

Bursa Büyüksehir'in Gelecek Stratejisi Belirleniyor

Bursa’nin yol haritasini belirleyecek olan stratejik plan çalismalari için kollari sivayan Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, 17 ilçeye bütüncül bir bakis açisiyla yaklasarak stratejik plani belirleyeceklerini belirterek, “5 yilin sonunda Bursa’da önemli hizmetlerin yapildigini, ayni zamanda stratejik hedeflere uyuldugunu göstermek istiyoruz” dedi.

Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskani Mustafa Bozbey, Büyüksehir Belediyesi’nin 2024-2029 stratejik plan çalismalarina basladi.

Baskan Mustafa Bozbey, Bursa’yi bütüncül olarak ele alacak olan stratejik planin ilk istisare toplantisi için Inegöl Belediye Baskani Alper Taban’i makaminda ziyaret etti. Her iki belediyenin yöneticilerinin de hazir bulundugu toplantida, Inegöl Belediyesi’nin Büyüksehir Belediyesi’nden beklentileri ve talepleri ele alinirken, ilçe hakkinda da bilgilendirme yapildi. Toplantinin ardindan Alper Taban tarafindan Baskan Mustafa Bozbey’e günün anisina hediye takdim edildi.

“Stratejik hedefleri önemli buluyoruz”

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin stratejik planini 17 ilçeyi de kapsayacak sekilde bütüncül bir anlayisla hazirlayacaklarini söyleyen Baskan Mustafa Bozbey, çalismalara Inegöl ilçesinden basladiklarini belirtti.

Inegöl Belediyesi ile birlikte yaptiklari toplantida önümüzdeki 5 yilin stratejik hedeflerinin neler olabilecegini konustuklarini ifade eden Baskan Bozbey, “Inegöl’de neleri yapabilecegimizi, önümüzdeki 5 yilda neleri planlayarak gerçeklestirecegimizi ortaya koyduk. Onlarin tekliflerini aldik. Bizim de önerilerimiz oldu. Inegöl’deki çesitli sanayi örgütleriyle ve sivil toplum kuruluslariyla da bulusacagiz. Önümüzdeki 5 yilin nitelikli ve gerçekçi stratejisini olusturmak istiyoruz. Bursa Büyüksehir Belediyesi olarak 17 ilçeyi kapsayacak sekilde Bursa’yi bir bütün olarak degerlendirmeliyiz. 5 yilin sonunda Bursa’da çok önemli hizmetlerin yapildigini, ayni zamanda stratejik hedeflere uyuldugunu göstermek istiyoruz. Hem bütçesel anlamda hem de hizmet anlaminda stratejik plani önemsiyoruz. Stratejik hedefleri gelecek açisindan önemli buluyoruz. Bu anlamda önemsedigimiz bir toplantiydi. Ev sahipligi yapan belediye baskanimiza ve heyetine tesekkür ediyorum. Toplantilarimiz baslangici Inegöl’dü. Diger ilçelerimizde de toplantilara devam ederek kentimizin gelecege dair stratejik planini olusturup Bursalilari gülümsetecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile