Bursa'da 11 tutuklama daha

Bursa'da 11 tutuklama daha

Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesinde çıkan olaylara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan zanlılardan 11′i daha tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bursa’yı savaş alanına çeviren olaylara karışanlar polisin kamera görüntülerini incelemesiyle tek tek yakalanıyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 25 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevkedildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren zanlılardan 13′ü tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Mahkeme zanlılardan Eren Tuncay, Sait Bülbül, Türker Kara, Fatih Koçak, Emre Kurtulmuş, Murat Geniş, Kıvanç Sertkaya, Fatih Hacılar, Özcan Özçelik, Hamdi Vardar ve İsmail Atış’ı tutukladı. Sadettin Çetinoğlu isimli zanlının ise nöbetçi mahkemedeki ifadesi sürüyor. Nöbetçi mahkemeye sevkedilen zanlılardan Recep Y.’ın ise sorgulanması sürüyor.

Tutuklanan zanlılar arasında Spor toto Süper Lig’in ilk devresinde İstanbul’daki Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesi çıkan olaylarda bıçakla yaralanan Sait Bülbül ile Bursa’daki olaylardan sonra gittiği İstanbul’da mankenlerle hatıra fotoğrafı çektiren Türker kara da tutuklandı. Soruşturma kapsamında şuana kadar 29 kişi tutuklanarak cezaevine konulmuş oldu. (Son Dakika Haberler)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile