Bursa'da Binlerce Kisi Cumhurbaskani Erdogan'i Bayrak Ve Karanfillerle Karsiladi

Bursa'da Binlerce Kisi Cumhurbaskani Erdogan'i Bayrak Ve Karanfillerle Karsiladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Bursa mitingi öncesi vatandaslarin sevgi gösterileriyle karsilandi. Binlerce kisi Atatürk Caddesi ve Setbasi’nda ellerinde Türk Bayraklari ve karanfillerle Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i karsiladi.

Cumhurbaskani Erdogan, Gökdere’de miting ve toplu açilis törenlerinin yanisira gençlerle ve is dünyasiyla bulusmak için Bursa’ya geldi.

Erdogan’i Istanbul’dan Bursa’ya getiren helikopter Merinos Stadyumu’na indi.

Erdogan, Gökdere Meydani’ndaki miting alanina otobüsle hareket ederken, Bursa caddelerinde vatandaslarin sevgi gösterileriyle karsilandi.

Kent Meydani, Sehreküstü, Çatalfirin yönünden Atatürk Caddesi ve Setbasi’na geçen konvoy ellerinde Türk bayraklariyla sokaklara dökülen binlerce kisi tarafindan sevgi seliyle karsilandi. Vatandaslar Erdogan’in yoluna karanfil döktüler.

Erdogan’in dün Istanbul’da "Bursa’da sinyalimizi verevegiz" diye duyurdugu Bursa’daki miting alani binlerce kisi tarafindan hinca hinç doldu.

Açilan, "Türkiye’nin Markasi TOGG Bursalilarin 6’li masaya karni tok", "Neleri yüklendi omzun demedi bir gün yoruldum", “Gençligin sevdasi Recep Tayyip Erdogan”, “Dünya besten büyüktür diyen cesur adam”, “Gençligim her seyim fedadir senin için”, “Bu kutlu davada sen yalniz degilsin”, “Yerli milli Gemlikli”, “Bize bu gururu yasatan Cumhurbaskanimiza Bursa olarak tesekkür ediyoruz” pankartlari dikkat çekti.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ise "Sayin Cumhurbaskanimiz üreten sehir Bursa’ya hosgeldiniz" seklindeki pankarti Heykel’deki Sönmez Is Merkezi’ne astirdi.

Merinos’tan otobüsle, sehir merkezindeki Altiparmak Heykel güzergahindan Gökdere’deki mitin alanina ilerleyen Erdogan’in otobüsünün önü, coskulu vatandaslar tarafindan sik sik kesildi. Çocuklara hediyeler dagitip, bol bol objektiflere poz veren Erdogan için genis güvenlik tedbirlerinin alinmasina da dikkatlerden kaçmadi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile