Bursa'da Boya Fabrikasinda Yangin Açiklamasi 2 Yarali

Bursa'da Boya Fabrikasinda Yangin Açiklamasi 2 Yarali

Bursa’da bir boya fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi yangin çikti. Yangin esnasinda fabrika içerisinde çalisan 2 isçi hafif yaralandi. Itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesi sonucu yangin söndürülürken, yanginin çikma nedeni arastiriliyor.

Bursa’nin Nilüfer ilçesi Basköy Mahallesi’nde bulunan bir boya fabrikasinda bilinmeyen bir nedenden dolayi yangin çikti. Yogun dumanlarin yükseldigi bölgeye ihbar üzerine çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Yanginin çiktigi esnada fabrika içerisinde çalisan 2 isçi hafif yaralanarak hastaneye kaldirildi. Yaralilarin kaldirildigi hastanede yapilan müdahalenin ardindan durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Yangin sirasinda fabrikada bulundugunu söyleyen fabrika isçisi, “Yangin sirasinda vardiyadaydim. Büyük bir patlama sesi duyduk. Dumanlarin yükselmeye basladigini görünce itfaiyeye haber verdik. Yangin esnasinda 2 kisinin yaralandigini ama su an durumlarinin iyi oldugunu ögrendik. Çok sayida itfaiye ekibi geldi. Itfaiyenin müdahalesiyle yangin söndürüldü” seklinde konustu.

Bursa Büyüksehir Belediyesi’ne bagli 10’dan fazla itfaiye ekibinin müdahale ettigi yanginda sogutma çalismalari tamamlanirken polis ekipleri henüz bilinmeyen nedenle çikan yanginla ilgili tahkikat baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile