Bursa'da Çocuklar Tatilin Keyfini Çikardi

Bursa'da Çocuklar Tatilin Keyfini Çikardi

Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yariyil tatiline özel düzenlenen etkinlikte çocuklar atölye çalismalariyla yeteneklerini gelistirdi, Rafadan Tayfa gösterisiyle tatilin keyfini çikardi.

Bursa’da Ana Kucagi Okul Öncesi Egitim Merkezleri basta olmak üzere egitime deger katan yatirimlari hayata geçiren Büyüksehir Belediyesi, çocuklari yariyil tatilinde de yalniz birakmadi. Çocuk Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi, atölye çalismalari, spor etkinlikleri ve Rafadan Tayfa gösterisiyle çocuklarin akinina ugradi. Resim atölyesinde yeteneklerini pekistiren çocuklar, mini golf ve okçuluk sporuyla tanisma imkani buldu. Etkinliklerin sonunda sahne alan Rafadan Tayfa gösterisiyle adeta çilginlar gibi eglendi. Gösterinin tüm sarkilarina hep bir agizdan eslik eden çocuklar, gönüllerince eglendi.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas da çocuklari bu eglenceli günde yalniz birakmadi. Çocuklarla birlikte bir süre Rafadan Tayfa gösterisini izleyen Baskan Aktas, çocuklar resim çizdi, mini golf oynadi. Tüm çocuklara güzel bir ikinci yariyil dileyen Baskan Aktas, “Insallah ikinci yariyil da karneler bol takdirli tesekkürlü olur” sözleriyle iyi dileklerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile