Bursa'da Görülmemiş Kaza Açıklaması

Bursa'da Görülmemiş Kaza Açıklaması

Bursa'da çalışmayan aracı itmek isteyen 3 kişi, arkadan gelen kamyonetin çarpması sonucu yaralandı.


Kaza, Ankara Karayolu üzeri İnegöl Osmaniye Mahallesi mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Murat B. yönetimindeki 16 KFU 37 plakalı TIR, Bursa-Ankara karayolu Mezit-4 mevkinde gece saatlerinde arızalandı.Olay yerine gelen özel servis elemanı Lokman Ö. TIR'daki arızayı giderdikten sonra 16 Y 0161 plakalı aracı ile olay yerinden ayrılmak istedi. Dörtlü flaşörlerini uzun süre yaktığı için aküsü biten araç çalışmadı. Servis elemanı Lokman Ö., çevredeki vatandaşlardan aracı kenara çekmelerini istedi. Tır sürücüsü Murat B., kardeşi Ali B. ile Tır’ın yardımcı sürücüsü Muharrem İ. otomobili çalıştırmak için itmeye başladı.

Bu esnada arkadan gelen Muhittin Y. yönetimindeki 16 JLF 40 plakalı kamyonet, şahıslara ve arızalanan otomobile arkadan çarptı. Otomobil içinde bulunan servis elemanı Lokman Ö. ve aracın dışında bulunan Ali B. araçla birlikte yolun kenarına fırladılar. Muharrem İ. ise kamyonetin altında kaldı. Kazada kamyonetin altında sıkışan ağır yaralı Muharrem İ., itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartıldı.

Ağır yaralanan Muharrem İ. ve diğer yaralılar Ali B. ile Lokman Ö. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı Muharrem İ.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu diğer yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirilirken, kazayla alakalı tahkikatın sürdüğü açıklandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile