Bursa'da 'Hidirellez' Konseri

Bursa'da 'Hidirellez' Konseri

Bursa Büyüksehir Belediyesi Orkestra Sube Müdürlügü Çalgici Mektebi Roman Orkestrasi tarafindan verilen ‘Hidirellez’ konseriyle vatandaslar baharin gelisini doyasiya kutladi.

Baharin müjdecisi, bolluk ve bereketin sembolü olan Hidirellez, Bursa’da da cosku içerisinde kutlandi. Büyüksehir Belediyesi Çalgici Mektebi Roman Orkestrasi da verdigi konserle kutlamalari taçlandirdi. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki konsere, Bursalilar yogun ilgi gösterdi. Gecenin ilk bölümünde solist Semih Ersoy sahne aldi. ‘Görünce âsik oldum, bahçe duvarindan astim, altinlarim dizi dizi’, ‘lafimi olur’ gibi birbirinden hareketli ve sevilen sarkilari salonu dolduranlar için seslendiren Semih Ersoy, dinleyenlerden büyük alkis aldi.

Konserin ikinci bölümünde ise solist Esra Erduvan sahne alarak en sevilen eserleri Bursalilar için seslendirdi. Konser boyunca orkestra sanatçilar ve solistler performanslariyla dinleyenlere unutulmaz bir aksam yasatti.

Çalgici Mektebi Roman Orkestrasi Baskani Evren Sadiç, konsere yogun ilgi gösteren Bursalilara tesekkür ederek, baharin müjdecisi Hidirellez’in herkese sans getirmesini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile