Bursa'da Torun Dehseti Açiklamasi Babaannesi Ve Halasinin Bogazini Kesti

Bursa'da Torun Dehseti Açiklamasi Babaannesi Ve Halasinin Bogazini Kesti

Bursa’da uyusturucu madde kullandigi iddia edilen genç, ayni evde yasayan halasi ve babaannesinin bogazini kesti. Hala olay yerinde hayatini kaybederken, babaanne agir yarali halde hastaneye kaldirildi.

Dehset verici olay Merkez Osmangazi ilçesine bagli Demirtas, Sakarya Mahallesi Çam Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, uyusturucu madde kullanan 23 yasindaki Y.B., bir arkadasi ile birlikte kahvalti yaptiktan sonra halasi Safiye Balaban (49) ile babaannesi Sabriye Balaban’in (75) birlikte ikamet ettikleri Çam Sokak’taki evlerine gitti. Iddiaya göre, uyusturucu alabilmek için halasi ve babaannesinden para isteyen torun Y.B., para alamayinca bagirmaya basladi.

Halasi ve babaannesini darp etmeye baslayan Y.B. krize girince yaninda getirdigi biçakla önce halasi Safiye Balaban’a saldirdi. Halasinin bogazini kesen Y.B. ayni biçakla babaannesine de saldirdi. Arbede sirasinda çikan gürültü yüzünden kapiya dayanan komsulardan korkan torun Y.B suç aleti biçakla ile birlikte olay yerinden kaçti.

Bogazi kesilen hala Safiye Balaban olay yerinde hayatini kaybederken, bogazina aldigi biçak darbesiyle agir sekilde yaralanan babaanne Sabriye Balaban (75) ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ambulansi ile Bursa Sehir Hastanesi’ne kaldirildi.

Olay yerine kisa sürede çok sayida polis ekibi sevk edildi. Ekipler süphelinin yakalanmasi için çok yönlü çalisma baslatti. Öte yandan süpheli Y.B.’nin daha önce uyusturucu kullanmak suçundan sabikasinin oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile