Bursa'da Yagis Kazaya Neden Oldu, 3 Kisi Yaralandi

Bursa'da Yagis Kazaya Neden Oldu, 3 Kisi Yaralandi

Bursa’da gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren saganak yagis kazalari beraberinde getirdi. 2 soför ve 1 yolcu yaralandi. Kaza yapan tir nedeniyle Bursa-Izmir karayolu kisa süreligine trafige kapandi.

Meteoroloji Genel Müdürlügünden saganak yagis dolayisiyla meydana gelebilecek kazalarin önüne geçebilmek adina dün yazili açiklama yapti. Yapilan açiklama sonrasi gece saatlerinden itibaren Bursa genelinde saganak yagis etkisini gösterirken, kazalarda beraberinde geldi. Iddiaya göre, Bursa-Izmir karayolu Uluabat mevkiinde yagisin etkisiyle kayganlasana yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden tir sürücüsü, önünde seyreden bir diger tira arkadan çarpti. Çarpmanin siddetiyle iki tirin dorsesi savrularak ayni yönde seyreden üçüncü bir çekicinin kazaya karismasina neden oldu. Bursa-Izmir karayolu kisa süreli olarak trafige kapandi. Kazada sans eseri can kaybi yasanmazken, bir sürücü araçta sikisti, 1 soför ve 1 yolcu yaralandi. Yoldan geçen diger kamyon sürücüleri yaralanan ve araçta sikisan sürücüleri ve yolcunun sakinlesmesini sagladi. Kazaya karisan araçlar kullanilamaz hale geldi.

Ihbar üzerine kaza mahalline çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla çevre hastanelere kaldirdi. Bursa-Izmir karayolu kaza nedeniyle yaklasik 1 saat araç trafigine kapandi. Yapilan incelemesinin ardindan araçlar çekici yardimiyla yoldan kaldirildi ve yol kontrollü olarak trafige açildi.

Polis kazayla ilgili çalisma baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile