Bursa'da Yunus Polisi Olmaya Hak Kazanan Personelin 5 Haftalik Zorlu Egitimi

Bursa'da Yunus Polisi Olmaya Hak Kazanan Personelin 5 Haftalik Zorlu Egitimi

Bursa’da motosikletli yunus timleri özel egitimlerin ardindan bu göreve hak kazaniyorlar. 1 haftasi teorik toplam 5 hafta boyunca gördükleri egitimin ardindan 10’u kadin 69 personel mezun oldu. Mezuniyetin ardindan Il Emniyet Müdürlügü Sabit Akin Zaimoglu’nun da izledigi gösteri nefes kesti.

Asayis olaylarinda motosiklet ile ilk müdahalede önemli rol oynayan olan Motosikletli Yunus Timleri, profesyonel Motosikletli Polis Timleri egitmenleri tarafindan uygulanan 1 haftasi teorik olmak üzere toplam da 5 haftalik zorlu maratonu tamamladi. Bursa Emniyet Müdürlügü’nde 10’u kadin toplam 69 personel egitim aldi. Yunuseli Havalimani’nda 5 hafta boyunca süren egitimi takip eden Bursa Il Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akin Zaimoglu da personele moral verdi.

Yunus timlerine teorik egitim yani insan haklari, araç durdurma-yakalama, olay yeri inceleme ve mevzuat hakkinda egitim verildi.

4 haftada da motosiklet temel hakimiyeti alan 69 personel yunus polisi olmaya hak kazandi.

Bursa Il Emniyet Müdürlü Sabit Akin Zaimoglu da zorlu egitimin ardindan bu göreve layik görülen 69 personeli tebrik etti. Yunus polisi olmaya hak kazanan personelin yaptigi gösteri ise nefesleri kesti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile