Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, teşkilatı ile telsizden vedalaştı

Ankara'ya atanan Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, teşkilatı ile telsizden vedalaştı.

Telsizden Bursa Emniyet Müdürlüğü personeline seslenen Zek

Ankara'ya atanan Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, teşkilatı ile telsizden vedalaştı.

Telsizden Bursa Emniyet Müdürlüğü personeline seslenen Zeki Çatalkaya, şunları söyledi: "Yaklaşık bir yıldır beraber çalıştığım Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, en alt kademesinden en üst kademesine kadar bütün fertleri ile iyi çalışmalar gerçekleştirdik. Tüm emniyet mensuplarının yakın ilgisi ve fedakar çalışmasını gördüm. Tüm personelime teşekkür ediyorum. Sizlere aileleriniz ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum." Emniyet birimleri de yine telsizden Çatalkaya'ya teşekkür ederek, "Uğurlar olsun" dileklerinde bulundu.

Uzun yıllar terörle mücadele birimlerinde çalışan Çatalkaya, Bursa'dan önce Diyarbakır'da 5 yıl görev yaptı, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK/TM'ye yönelik operasyonları yönetti. 5 yılık görevi boyunca kentte hiçbir faili meçhul cinayet işlenmeyen Çatalkaya'nın Diyarbakır'daki en önemli icraatı ise bölücü örgütün şehir yapılanması Kürdistan Topluluklar Birliği Türkiye Meclisi'ni (KCK/TM) deşifre etmesi oldu.

Çatalkaya, 2 Temmuz 2009'da Bursa'ya atanmıştı. 1956 yılında Kayseri'de doğan Zeki Çatalkaya, evli ve üç çocuk babası. Çatalkaya'nın büyük oğlu da emniyet amiri olarak görev yapıyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile