Bursa Emniyeti'nden Vali Harput'a Süpriz

Türk polis teşkilatının 165

Türk polis teşkilatının 165. yıldönümü kutlamaları dolayısıyla Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret eden Bursa İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Vali Harput'a sürpriz bir hediye verdi. Özenle hazırlanmış paketin heyecanla açılmasını bekleyen Vali Harput, tabloda kendisinin ve eşinin çiçekler içindeki fotoğrafını görüce şaşkınlık yaşadı.
İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Bursa Polis Koleji Müdürü Cenk Durukan ve beraberindeki heyet, Polis Haftası münasebetiyle Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti. Heykel tarihi valilik binasında gerçekleşen ziyarette polis koleji öğrencisi ve Emniyet Müdürlüğü personeli Vali Harput'a çiçek sundu. Emniyet Teşkilatı'na göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı kendisi ve teşkilatı adına Vali Harput'a teşekkürlerini sunan Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, "Bursa polisi dün olduğu gibi bugünde yasaların kendisine verdiği yetki ve valilik talimatıyla vatandaşın can ve mal emniyetini sağlıyor. Bu ulvi görevi yaparken insan haklarına saygılı, şefkatli tutumunu sürdürmeye devam ediyoruz." dedi.
"YÜZBİNLERCE GENÇ POLİS OLMAK İSTİYOR"
Türk polisinin yıllardır şanlı görevi yaparken yüzlerce şehit vermesine rağmen yırgınlığa uğramadığını belirten Bursa Valisi Şahabettin Harput, polisin çalışma şartlarının zorluğu ve zamanla maruz kaldığı olaylara rağmen yüzbinlerce hatta milyonlarca gencin polis olmak istediğini söyledi. Emniyet Teşkilatı'nın 165. yılında ve her geçen yılda daha da güçlenerek, itibarını ve saygınlığını artıran bir teşkilat olduğunu kaydeden Vali Harput, "Ülkenin en önemli meselesi emniyet ve huzur meselesidir, huzurun ve emniyetin olmadığı bir yerde başka bir şeyden bahsetmek mümkün değildir, bu nedenle en temel hizmeti ifa eden emniyet mensuplarımız, hizmetlerin en anlamlısını ve en kutsalını yerine getirmektedirler. Bu hizmeti yerine getirirken kendi canları pahasına görev yapan Emniyet mensuplarını candan kutluyorum, insanın en değerli varlığı canıdır, bu hizmet uğruna canlarını bile feda ediyorlar bundan daha büyük hizmet yoktur. En güzel yorgunluk polislerin yorgunluğudur. Çünkü, vatan için, millet için yorulmuştur. Hizmetin amacı güzeldir" dedi.
Ziyarette Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya Vali Harput'a sürpriz bir hediye takdim etti. Özenle hazırlanmış paketten Vali Şahabettin Harput ve eşi Funda Harput'un çiçekler içindeki fotoğrafı yeraldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile