Bursa Huzurevinde Bayram Nesesi

Bursa Huzurevinde Bayram Nesesi

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Kurban Bayrami’nin ilk gününü huzurevi sakinleriyle geçirdi. Huzurevlerinde genellikle bayram günlerinde yasanan buruklugun yerini nese alirken, Baskan Aktas, sohbet ettigi huzurevi sakinlerinin hayir dualarini aldi.

Fethiye Dörtçelik Huzurevi’nde gerçeklesen programa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, esi Sevinç Aktas ile birlikte katildi.

Huzurevi sakinlerine çiçek hediye edip, bayramlarini kutlayan Baskan Aktas, odalarinda istirahat eden huzurevi sakinlerini de ziyaret ederek bayramlarini tebrik etti.

Huzurevi sakinleriyle kahvalti programinda bir araya gelen Baskan Aktas, “Bugün kurban bayraminin ilk günü, bu vesileyle hem tüm sehir insanimizin hem de milletimizin, Islam âleminin kurban bayramini tebrik ediyorum. Cenabi Allah kestigimiz kurbanlari, yaptigimiz ibadetleri dergâhi izzetinde en güzel sekilde kabul eylesin. Bugün esim ile birlikte huzurevindeyiz. Kurban vekâletimizi verdikten sonra sabah kahvaltisini çok kiymetli huzurevi sakinlerimizle beraber geçirmek istedik. Yatalak olan hastalarimizin da bayramini tebrik edip, hayir dualarini aldik. Büyüksehir Belediyesi olarak çok degerli büyüklerimizi en güzel sekilde agirlamanin derdinde her gün her saat hareket ediyoruz. Bugün de ilk tercihimiz tabi ki kiymetli büyüklerimiz oldu. Yaklasik 150 huzurevi sakinimiz var. Onlarla bayramlastik, sohbet ettik, güldük, keyifli vakit geçirdik. Bu vesileyle tüm vatandaslarimizin bayramini tebrik ediyor, herkese iyi bayramlar diliyorum” diye konustu.

Huzurevi sakinleri de bayramin ilk günü kendilerini ziyaret ettigi için Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile