Bursa Kent Konseyi'nin Yeni Genel Sekreteri Enes Keskin

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevinden ayrılan Tahsin Bulut'un yerine seçilen Enes Battal Keskin görevine başladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kent Konseyleri yönetmeliği gereğince teklif edilen isimler arasından yürütme kurulu üyelerinin oy birliğiyle Enes Battal Keskin göreve seçildi. Keskin, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri olarak çalışmalarına başladı. Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, "Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan Bursa Kent Konseyi, bundan sonra da özveriyle çalışmalarına devam edecek. Birçok projemiz var, devam ediyor. Bunları başarıyla gerçekleştirirken, yeni projelerle de Bursa'ya hizmete devam edeceğiz" dedi.
Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, yeni görevinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bursa Kent Konseyi Genel Sekreterliği sorumluluk alanı çok geniş olan bir görev. Tahsin Bulut'un yerini doldurmak mümkün değil. Ancak elimden gelen gayreti gösterecek ve eğitimini aldığım kamu yönetimi birikimimi sunacağım" diye konuştu.
Çalışmalarında Bursa Kent Konseyi Başkanı Pala ile yürütme kurulu üyelerinin desteğini alacağına inandığını ifade eden Keskin, "Bursa Kent Konseyi'ni, kültür ve sanat faaliyetlerinin yanı sıra demokrasiye yönelik, kentin yönetiminde etkin bir faaliyet alanı sunacağız. Bursa Kent Konseyi birçok kent konseyine danışmanlık örneği de oluyor. Bunu daha da geliştireceğiz. Her zaman olduğu gibi dinamik bir tempoyla, kentin sorunlarıyla ilgili üzerime düşeni fazlasıyla yerine getirmek için çalışacağım" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile