Bursa Kültür Turizm Ve Tanitma Birligi Baskani Oktay Yilmaz Oldu

Bursa Kültür Turizm Ve Tanitma Birligi Baskani Oktay Yilmaz Oldu

Bursa Kültür Turizm ve Tanitma Birligi’nin

(BKTTB) gerçeklestirilen olagan meclis toplantisinda birlik baskanligina Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz seçildi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen Bursa Kültür ve Turizm Tanitma Birligi’nin genel kuruluna Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta, Orhangazi Belediye Baskani Bekir Aydin, Mustafakemalpasa Belediye Baskani Sükrü Erdem, Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, Keles Belediye Baskani Ali Dogru, Harmancik Belediye Baskani Hasim Ali Arikan ile genel kurul üyeleri katildi.

Genel kurul Harmancik Belediye Baskani Hasim Ali Arikan’in geçici meclis baskanliginda yapildi. Birlik baskani Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz olurken birinci baskan vekilligine Yalçin Isikyildiz, ikinci baskan vekilligine Ali Osman Tayir, encümen üyeliklerine ise Kagan Mehmet Usta, Sinan Kahraman, Neriman Arat, Tolga Sarisen seçildi.

Kültür Turizm ve Tanitma Birligi Baskani Oktay Yilmaz, kent kültürünü ve degerlerini daha iyi tanitmak ve ileriye tasimak için çalismayi sürdüreceklerini ifade etti.

Tüm kurumlarin birlik ve beraberligi içerisinde Bursa’ya deger katacak hizmetler üreteceklerini aktaran Yilmaz, Valiligin katkilariyla sivil toplum kuruluslarini ve özel sektörü de sürece dahil ederek birlik içerisinde çalisacaklarini söyledi.

Sayisiz tarihi esere ve degere sahip olan kentin turizm potansiyelini en üst seviye çikaracaklarini belirten Baskan Oktay Yilmaz, “Bu kente hizmet etmenin tarihi bir sorumlulugu var. Hayata geçirecegimiz birçok yeni projeyle sehrimizin turizm potansiyelini güçlendirecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile