Bursa'nin Yol Haritasi Anketle Belirlenecek

Bursa'nin Yol Haritasi Anketle Belirlenecek

Bursa’nin yol haritasini belirleyecek olan ‘2025-2029 Stratejik Plan’ çalismalarini Türkiye’ye örnek bir katilimci anlayisla sürdüren Bursa Büyüksehir Belediyesi, “Kentin geleceginde benim de görüsüm yer alsin” diyen vatandaslar için www.bursa.bel.tr/anket adresi üzerinden baslattigi anket çalismasini sürdürüyor.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’in 17 ilçeyi ziyaret ederek baslattigi Bursa’nin 2025-2029 stratejik plan çalismalari, toplumun tüm kesimlerinin katilimiyla sürdürülüyor. Sivil toplum kuruluslarindan akademik odalara kadar tüm paydaslarin görüslerini toplayan Büyüksehir Belediyesi, Bursa’nin yol haritasini belirleyecek olan stratejik plan çalismalarinda halkin da düsüncelerini önemsiyor.

Bursa’nin gelecegi için sen de ankete katil

2025-2029 Stratejik Plani’ni ortak akilla olusturmayi hedeflediklerini söyleyen Strateji Gelistirme Dairesi Baskani Derya Özgök, www.bursa.bel.tr/anket adresi üzerinden yapilan anket çalismasiyla 5 yillik dönemde odaklanilacak alanlarin belirlenecegini belirtti.

Vatandas görüslerinin stratejik planin olusturulmasinda önemli faktör oldugunu dile getiren Özgök, “1 Nisan itibariyle Büyüksehir Belediyesi Stratejik Planlama çalismalarina basladik. Çalismalarimiz, tüm paydaslarimizi kapsayacak sekilde Baskanimiz Mustafa Bozbey’in katilimcilik anlayisiyla devam ediyor. Bizim en önemli paydasimiz olan vatandaslarimizin görüs ve önerilerini ayrica önemsiyoruz. Anket çalismasiyla odaklanacagimiz alanlari ve önceliklerimizi Bursalilarla birlikte belirleyecegiz. Anket çalismasini bu yüzden önemsiyoruz. Vatandaslarimiz, www.bursa.bel.tr/anket adresine girerek görüslerini bizimle paylasabilir. 28 Haziran’da baslatilan vatandas beklenti ve öneri anketi, 31 Temmuz’da sona erecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile