Bursa Polisi Bar Cinayetinin Failini Eskisehir'de Yakalandi

Bursa Polisi Bar Cinayetinin Failini Eskisehir'de Yakalandi

Bursa’da, geçtigimiz hafta Özlüce’deki eglence mekaninda bir grup genç ile gürültü yaptiklari gerekçesiyle güvenlik görevlileri arasinda çikan kavganin silahli çatismaya dönmesi nedeniyle 1 kisi öldü, 3 kisi yaralandi. Bursa polisi kaçan süpheliyi Eskisehir’de yakalarken, yardim ve yataklik yapan 4 kisi de islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Olay, 7 Eylül Nilüfer ilçesi Ahmet Taner Kislali Bulvari’ndaki barda meydana geldi. Iddiaya göre gece kulübünde gürültü yaptiklari gerekçesiyle güvenlik görevlisi tarafindan disari çikartilmak istenen arkadas grubu duruma tepki gösterdi. Tartismanin büyümesiyle arkadas grubu güvenlik görevlisi tarafindan kapinin önüne çikartildi. Gece kulübünün güvenlik görevlisi Güçlü A.E ve Samil E. yaninda bulunan silahla Çaglar B., Yasin K., Gökhan Kiliç ve Muhammet O.’ya ates etmeye basladi.

Çaglar B. de güvenlik görevlisi Güçlü Samil E.’ye ates ederek olay yerinden kaçti. Silahli çatismada Yasin K., Gökhan Kiliç, Muhammet O. ve Güçlü S. E. yaralandi. Hastaneye kaldirilan Gökhan Kiliç doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamazen, Muhammet O.’nun ise hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi. Olay yerinden kaçan süpheli Çaglar B., yaklasik 500 metre ileride polis ekiplerince yakalandi.

Silahli çatismanin yasandigi kavga ani ise cep telefonu kamerasina yansirken, Bursa Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Ekipleri, olay yerinden kaçan A.E’nin pesine düstü. 4 kisiyle irtibat kurdugu ögrenilen süpheliyi adim adim takip eden ekipler Eskisehir’de kaçan A.E.yi operasyonla yakaladi. Kavgaya karisan 7 kisi gözaltina alinirken, 4 kisi de yardim ve yatakliktan gözaltina alindi. Asayis Sube Müdürlügündeki islemleri tamamlanan süpheliler adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile