Bursa Sehir Hastanesi, 'Anne Dostu Hastane' Oldu

Bursa Sehir Hastanesi, 'Anne Dostu Hastane' Oldu

Saglik Bakanligi tarafindan 2015 yilindan beri uygulanan program için gerekli standartlari yerine getiren Bursa Sehir Hastanesi ’Anne dostu hastane’ unvani almaya hak kazandi.

Mahremiyete dayali tek kisilik dogum ünitelerinin olusturulmasini esas alan ve anne adaylarinin güvenli, kaliteli dogum hizmetine ulasmalarini hedefleyen ’Anne dostu hastane’ programi için belirlenen kriterleri yerine getiren Bursa Sehir Hastanesi, Inegöl Devlet Hastanesi, Mustafakemalpasa Devlet Hastanesi ve Gemlik Devlet Hastanesi’nden sonra Bursa’nin 4. ’Anne dostu hastane’ unvanina sahip oldu.

Bursa Sehir Hastanesi Bashekim Yardimcisi Op. Dr. Emine Büküm, güvenli ve kaliteli gebelik süreci geçirme ile dogum hizmeti almanin bütün anne adaylarinin hakki oldugunu belirtti.

Bursa Sehir Hastanesi’nde dogum hizmeti anne ve bebek odakli verildiginin altini çizen Op. Dr. Büküm, “Mahremiyete dayali tek kisilik odalarimiz ile gebelerin kendilerini rahat, konforlu bir ortamda hissedebilmeleri saglanmaktadir. “Anne dostu hastane’’ unvani çalismalarinda emegi geçen herkese tesekkür ederim’’ dedi.

Bursa Il Saglik Müdürlügü Halk Sagligi Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Mustafa Çetin, Bursa Sehir Hastanesi Bashekim Yardimcisi Op. Dr. Emine Büküm’e ’Anne dostu hastane’ unvani belgesini teslim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile