Bursa Sokaklarına Vakumlu Elektrikli Süpürgelerle Temizlik

Bursa Sokaklarına Vakumlu Elektrikli Süpürgelerle Temizlik

Bursa BüyükşŸehir Belediyesi'nin "daha sağŸlıklı ve temiz Bursa" hedefiyle gerçekleşŸtirdiğŸi çalışŸmalar kapsamında, bundan sonra kentin tüm caddeleri vakumlu elektrikli süpürgelerle temizlenecek.

Bursa BüyükşŸehir Belediye BaşŸkanı Recep Altepe, konuyla ilgili yaptığŸı açıklamada, daha çağŸdaşŸ, temiz ve kaliteli bir kent için çalışŸmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Kentlerin en önemli gelişŸmişŸlik göstergesinin temizlik olduğŸunu, temizliğŸin de medeniyet anlamına geldiğŸini ifade eden Altepe, şŸunları kaydetti:

"YaşŸadığŸımız kentin daha temiz ve pırıl pırıl olmasını hedefliyoruz. Bunun için de yeni makineler alıyoruz. Bu sayede BüyükşŸehir Belediyesi olarak artık ana caddelerin temizliğŸine de büyük destek veriyoruz. Aynı zamanda şŸehir tretuvarları ile kıyı, köşŸe temizliklerinin yapılması, şŸehrin gerçek anlamda tam bir temizliğŸe ulaşŸılabilmesi, en büyük temennimizdi. Bu kapsamda her geçen gün artırdığŸımız makine araç parkımıza vakumlu elektrikli süpürgelerini de eklemişŸ bulunuyoruz. Bu araçlar, tüm cadde boylarında normal süpürme aracının süpüremediğŸi yerleri de süpürerek şŸehrimizin gerçek anlamda temiz, bakımlı ve çağŸdaşŸ bir Avrupa kenti olmasına büyük katkı sağŸlayacak. Artık şŸehrimizin her köşŸesinde caddelerde bu araçlar görülebilecek."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile