Harput, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin Bursa'da da hissedildiğini belirtti.
''Şu ana kadar sıkıntılı bir haber aksetmiş değil. Devletin tüm kurumları üzerine düşeni yapıyor. Vatandaşlarımıza sakin olmalarını tavsiye ediyorum'' diyen Harput, köy ve kırsal bölgelerde herhangi bir sıkıntı yaşanıp yaşanmadığı konusunda da ilgili tüm birimlerin gerekli çalışmayı yaptığını sözlerine ekledi.
Öte yandan; sarsıntı nedeniyle Bursa ve ilçelerinde bazı vatandaşlar ev ve iş yerlerini terk ederek kısa süreliğine dışarıda bekledi.
Muhabir: Ekip
Yayıncı: Kamuran Akkuş
Bursa Valisi Harput Açıklaması
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Ege Denizi'nde Bozcaada açıklarında meydana gelen depremin Bursa ve ilçelerinde de hissedildiğini belirterek, ''Şu ana kadar sıkıntılı bir haber aksetmiş değil. Devletin tüm kurumları üzerine düşeni yapıyor. Vatandaşlarımıza sakin olmalarını tavsiye ediyorum'' dedi.



















