Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde düzenlenen Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nde kendisine verilecek ‘Sevgi Barış Dostluk Onur Ödülü’ nü almak üzere memleketi Ereğli'ye gelen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki söyleşide, hemşehrileriyle biraraya geldi.
Futbolda şiddetin ve küfürün önüne geçmek istediklerini belirten Sağlam, “Bizler, sorumluluğumuzun bilincinde olarak futbolun bir spor olduğu, futbolun sevgi, barış, dostluk olduğunu insanlara hatırlatmaya çalışıyoruz” dedi.
Turkcell Süper Lig'de, şampiyon olarak tarih yazdıklarını belirten Sağlam, futbolseverlerin sorularını da cevaplandırdı. Sağlam, bir futbolseverin transferlerin yeterli olup olmadığı şeklindeki .ir sorusuna karşılık, “Transferde çok yoğun çalışmalar yaptık. Şimdiye kadar iyi transferler yaptık. Biri öne, biri de geriye olmak üzere iki oyuncu daha alıp transferi noktalamak istiyoruz. İki oyuncu da çok önemli, kaliteli olacağı için onların da katılımıyla çok iyi bir takım olacağımızı samimiyetimle söylemek istiyorum. Bu kadro bize gerek Turkcell Süper Lig’de, gerek Şampiyonlar Ligi'nde, gerekse de Türkiye Kupası'nda yeterli olacaktır diye bir beklentimiz var” diye konuştu. Avrupa'dan teklifler aldığını da söyleyen Sağlam, Bursaspor'da daha büyük başarılara imza atmak için kaldığını belirtti.
Söyleşi sırasında ilginç anlar da yaşandı. Ertuğrul Sağlam, hayranı olduğunu söyleyen bir futbolseverin, Bursaspor'un maçlarında kazanmaları için dua okuduğunu, eşi hamile olduğunda da bebeğinin Ertuğrul Sağlam'a benzemesi için dua ettiğini ve bebeğinin Sağlam'a benzediğini söyledi. Söyleşinin sonunda Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ertuğrul Sağlam'a, Erdemirspor'da futbol oynadığı dönemde çekilen bir fotoğrafını hediye etti.
Bursaspor'da transfer bitmiyor
BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, iki oyuncu daha alarak transferi noktalamak istedilerini söyledi.



















