Bursaspor yöneticisi Koç: Bu yıl sorumluluklarımız arttı

Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan İrfan Koç, Turkcell Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da mücade

Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan İrfan Koç, Turkcell Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da mücadele edeceklerini belirterek, sorumluluklarının arttıığını söyledi.

Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda yapılan 2010-2011 sezonu Süper Lig fikstür çekiminde yeşil - beyazlı kulübü temsil eden İrfan Koç, "Konyaspor'u kendi evimizde ağırlayacağız. Bizim açımızdan da iyi oldu." derken, bu sene sorumluluklarının arttığını dile getirdi.

Koç, Turkcell Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da mücadele edeceklerini hatırlatarak, "Bursaspor şehri başarı bekliyor. Geriye değil ileriye dönük bir hedef koyduk önümüze." diye konuştu.

Geçtiğimiz seneyi şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'a karşı diğer takımların oyun anlayışının değişeceği şeklindeki bir yorumu değerlendiren Koç, "Biz bu konunun bilincindeyiz. Mevcut kadromuzu bozmadık; takviye yaptık. Bizi zor bir süreç beklediğinin farkındayız." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile