Bursaspor Yönetiminden Baskan Aydin'a Ziyaret

Bursaspor Yönetiminden Baskan Aydin'a Ziyaret

Bursaspor Baskani Sinan Bür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin’i ziyaret etti. Baskan Aydin, Bursaspor’u eski günlerine döndürmek için destege hazir olduklarini ifade etti.

Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, Bursaspor Baskani Sinar Bür ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makaminda agirladi. Bursaspor’u bulundugu zor durumdan kurtarmak için mücadele veren Bursasporlu yöneticilerin ziyaretinden dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Aydin, sehrin marka degeri olan Bursaspor’u eski günlerine kavusturmak adina herkesin elini tasin altina koymasi gerektigini söyledi.

Kulübün yasadigi zor durumdan kurtulmasi için neler yapilmasi gerektigi konusunda yesil beyazli yöneticiler ile fikir alis verisi yapan Baskan Aydin, “Birbirimize kenetlenerek takimin eski günlerine dönmesi için hep birlikte çaba göstermeliyiz. Biz gerekli destegi vermeye her zaman haziriz” dedi.

Bursaspor Baskani Sinar Bür ve Yönetim Kurulu Üyeleri de desteklerinden dolayi Baskan Aydin’a tesekkür etti. Bursaspor Baskani Sinan Bür, görüsme sonunda Baskan Aydin’a isminin yazili oldugu forma ile atki hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile