Butik Otellere Deneyim Transferi Projesinin Ilk Etabi Gerçeklesti

Butik Otellere Deneyim Transferi Projesinin Ilk Etabi Gerçeklesti

Izmir Marriott, Marketing Türkiye is birligi ile hayata geçirdigi Butik Otellere Deneyim Transferi egitim projesi kapsamindaki ilk ziyaretini Kapadokya’ya yapti.

Dünyanin önde gelen otel zinciri markalarindan Marriott Hotels’in Izmir’deki oteli Izmir Marriott’in turizm sektörünün gelisimini destekleyen egitim projesi ‘Izmir Marriott’tan Butik Otellere Deneyim Transferi’nin ilk etabi 21 Temmuz günü Kapadokya’da gerçeklesti. Açilis konusmasini Marketing Türkiye Genel Yayin Yönetmeni Günseli Özen’in gerçeklestirdigi etkinlige, bölgenin önde gelen turizm profesyonelleri katilim gösterdi.

Etkinlige degerli tesvikleriyle katilim gösteren TOBB Il KGK Iç Anadolu Bölge Temsilcisi ve TOBB Nevsehir Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Gülper Gündüz Yassi yaptigi konusmada, “Kapadokya, bulundugu bölgenin ruhuna uygun butik otelleriyle konaklama sektöründe özel bir yere sahip. Simdi ise bu sektörde 65 yili deviren söz konusu otel gibi global bir markanin profesyonel ekibinin deneyimlerinden faydalanabilecegi kiymetli bir projenin içerisinde yer aliyor” dedi.

Marka otelcilik ve global marka olma ile ilgili genel bilgiler veren Izmir Marriott Genel Müdürü Sercan Korkusuz, “Burada yer alan tüm butik otelleri tek bir ürün olarak degerlendirmek mümkün. Bu nedenle Kapadokya’da birlikte hareket etmek çok önemli. Rekabet grubu ayni zamanda bir isbirligi grubudur. Benzer kategoride olan oteller is birligi içinde olabilir ve bu sayede gelirlerini en üst seviyeye çikarabilir. Bu vesile ile bu kadar kiymetli bir ürünü dogru degerlendirmek, ve bos dönemlerde fiyat düsürmek yerine, degerinde bir pazarlama stratejisi ile misafirlere sunmak bu kiymetli üründen maksimum faydayi elde etmemizi saglayacaktir” seklinde konustu.

Etkinlikte, Izmir Marriott Satis Direktörü Ceren Can Akdogan, otellere satis ve pazarlama konusunda genel bilgilendirmeler vererek dikkat edilmesi gerekli noktalari aktarirken, otelin F&B Müdürü Tolga Turhan konaklamada yiyecek içecek departmaninin önemine ve inceliklerine degindi. Otelin Executive Sefi Remzi Içöz, otellerde mutfagin yönetimi, sürdürülebilir mutfak ve sifir atik konulari hakkinda en taze bilgileri paylasti. Proje kapsaminda ayrica otelin Kat Hizmetleri Müdürü Durul Baykal tarafindan oda temizligi ve odada dikkat edilmesi gerekli noktalarla ilgili uygulamali bir egitim de verildi.

Agarta Cave Otel ev sahipliginde, gün boyu devam eden etkinlikte Kat Hizmetleri, Satis ve Pazarlama, Mutfak, Yiyecek ve Içecek Departmani olmak üzere dört ana bölüm üzerinden verilen egitimler ilgiyle karsilandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile