Butik Pasta Tasarimlari Göz Doldurdu

Butik Pasta Tasarimlari Göz Doldurdu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tavas Meslek Yüksekokulu (Tavas MYO) Otel, Lokanta ve Ikram Hizmetleri Bölümü, Asçilik Programi tarafindan Denizli’de çalisan butik pasta tasarimcilari ile ögrencileri bulusturan bir söylesi düzenlendi.



Denizli Butik Pastacilar ve Girisimci Kadinlar Dernegi Kurucu Baskani ve ayni zamanda Asçilik Programi ögrencisi olan Nahide Erkan, Pasta Tasarimcisi Nilgün Egemen, Pasta Tasarimcisi Burçin Gayret ve Pasta Tasarimcisi Keziban Çeliköz’ün katilimlariyla gerçeklesen söylesinin moderatörlügünü Asçilik Programi ikinci sinif ögrencisi Sinan Çivi gerçeklestirildi.

Ögrenciler, butik pastacilik ile ilgili merak ettikleri sorulari degerli seflere yönelterek sektörü yakindan tanima firsati yakaladi.

Söylesinin sonunda pasta tasarimcisi sefler Asçilik Programi ögrencileri ile birlikte seker hamurundan figür yapim teknikleri üzerine atölye çalismasi gerçeklestirdiler. PAÜ Tavas MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Parlaz basta etkinligin gerçeklestirilmesindeki katkilarindan dolayi Asçilik Programi ögretim elemanlarindan Ögr. Gör. Dr. Sinem Türk Aslan ve Ögr. Gör. Figen Yüce olmak üzere, konuk pasta tasarimcilarina, etkinlige katilan ögrencilere ve destek veren herkese tesekkürlerini ilettigini bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile