BUÜ Rektörlügü, Asilsiz Haberleri Yalanladi

BUÜ Rektörlügü, Asilsiz Haberleri Yalanladi

Bursa Uludag Üniversitesi (BUÜ) Rektörlügü, ’Rektörlük kizli erkekli etkinliklere izin vermedi’ yönündeki haberlerin gerçegi yansitmadigini açikladi.

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi’nin koordinatörlügünde, Müzik Toplulugu tarafindan düzenlenen Müzik Günleri etkinliginin yapilmasina müsaade edilmedigi ve kizli erkekli etkinliklerin Rektörlük tarafindan yapilmasinin istenmedigi yönünde çikan haberlerin kesinlikte gerçegi yansitmadigini açiklayan Bursa Uludag Üniversitesi (BUÜ) Rektörlügü, sosyal medyadan yaptigi yazili bildiride su cümlelere yer verdi;

"Asilsiz haberlerin paylasildigi günleri de kapsayan süreç içerisinde Görükle kampüsü içerisinde 5 gün süren bir müzik senligi devam etti. Bu etkinligi de Uludag Müzik Toplulugu düzenlerken, yüzlerce ögrenci alanda gönüllerince müzik dinledi. BUÜ tarafindan gerçeklestirilen etkinlik, üniversitenin web sitesi ve sosyal medya hesaplarinda da yer almaktadir. ’Rektörlük kizli erkekli senlige izin vermedi’ seklinde çikan haberler gerçegi yansitmamaktadir. Yakin geçmiste kampüsümüzde birçok ögrenci festivali düzenlendigi gibi bu yil da, ’Spor Oyunlari Festivali’, ’Uluslararasi Ögrenci Festivali’ ve ’Uludag Müzik Günleri’ gibi festivaller düzenlenmistir ve düzenlenmeye devam edecektir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile