Büyü Bozma Bahanesiyle Eve Gelen Bohçcılar Altınları Alıp Kaçtı

Yozgat'ta büyü bozma bahanesiyle bir eve giren iki bohçacı, ev sahibini kandırıp altın ve paraları çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Gevrek köyünde N.Z.'nin evine gelen iki bohçacı, N.Z.'nin eşi K.Z. ile görüşerek, senin askerdeki oğlunda büyü var, şehit olup gelecek, büyünün bozulması gerekir diyerek eve girdi. K.Z.'yi kandıran bohçacılar, büyünün bozulması için evdeki altınların ve paranın gelmesi gerektiğini söylediler. Bunun üzerine K.Z. nişanlı kızına ait 6 adet altın bilezik, 2 altın küpe ve evde bulunan bin TL parayı alıp bohçaya sardılar. Bohçacılar, altınların sarılı
olduğu bohçayı okuyup üfledikten sonra kapalı bir odaya konmasını ve köy camisinin etrafında 12 defa dönmesi istediler. Bohçacılar, bohça üzerine okurken el çabukluğuyla altınları ve parayı alıp otomobille kayıplara karışırken, K.Z. ve kızı dolandırıldıklarını camiden gelince fark ettiler. N.Z.'nin durumu bildirmesi üzerine jandarma ekipleri harekete geçerken, bohçacıların plakayı çamurla kapattıkları belirtildi. Zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile