Büyük Melet Projesi'nin 3. Etap Çalismalari Basladi

Büyük Melet Projesi'nin 3. Etap Çalismalari Basladi

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, 2019 yilinda göreve baslamasiyla baslatilan ’Büyük Melet Projesi’ kapsaminda degisim ve dönüsüm devam ediyor. Projenin 1. ve 2. etaplarinin tamamlanarak halkin kullanimina açilmasinin ardindan, 3. etap için de çalismalar resmen basladi.

Ordu’nun yeni sosyal mekanlarindan biri haline gelen Melet, mezbelelik ve atil görünümünden kurtularak modern bir yasam merkezine dönüstü. Ilk 2 etabi tamamlanan proje kapsaminda Büyüksehir Belediyesi, Melet Irmagi’nin Durugöl Mahallesi’nde yer alan kisminda, Karadeniz Sahil Yolu ile Karadeniz kiyisi arasinda kalan 50 dönümlük alanda çalismalarini sürdürüyor.

Proje kapsaminda yapilacak olan 3. etapta yürüyüs yollari, kafeteryalar, çocuk oyun alanlari, fitness alanlari, çok amaçli spor sahalari, otopark, kuru havuz, toplanma ve etkinlik alanlari, peyzaj düzenlemeleri, mescit ve sadirvan yer alacak. Modern sehir mobilyalari ve aydinlatma sistemi ile zenginlestirilecek olan bu alan, yagmur suyu drenaj hatti çekilerek irmak kenari boyunca uzanan yürüyüs yollariyla da güzellestirilecek.

Ordu Büyüksehir Belediyesi, Melet’te ilk olarak 8 bin metrekarelik alani tamamlayarak halkin kullanimina açmisti. Ardindan 2. etaba geçen belediye, burada da 30 dönümlük bir alanda uyguladigi projeyle Ordu’ya güzel bir sosyal yasam alani kazandirdi. Vatandaslarin begenisini toplayan 1. ve 2. etap çalismalari, bölgeye hareket getirerek, eski atil dönemlerini geride birakti ve her gün onlarca vatandasin ziyaret ettigi bir alan haline dönüstü.

Büyüksehir Belediyesi, 3. etap çalismalarini en kisa sürede tamamlayarak vatandaslarin hizmetine sunmayi hedefliyor. Projenin bu yeni etabinin da tamamlanmasiyla birlikte, Melet Irmagi çevresinin Ordu’nun önemli sosyal yasam merkezlerinden biri olmasi hedefleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile