Büyük Zaferin 102'Inci Yili, 102 Fidanla Taçlandi

Büyük Zaferin 102'Inci Yili, 102 Fidanla Taçlandi

Turhal Belediyesi tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102’inci yil dönümü dolayisiyla, 102 fidan toprakla bulusturuldu.



Tokat’in Turhal ilçesinde, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102’inci yil dönümü büyük bir coskuyla kutlandi. Bu anlamli günün anisina Turhal Belediyesi tarafindan "Zaferin 102. Yilina 102 Fidan Dikimi” programi düzenlendi.

Gündogdu Mahallesi’nde gerçeklestirilen törene, Turhal Belediye Baskani Mehmet Erdem Ural, Turhal Kaymakami Ersin Tepeli, ilçe protokol üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Tören alaninda bir araya gelen vatandaslar, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102. yili onuruna 102 fidani toprakla bulusturdu.

"Gelecege umutla bakiyoruz "

Dikilen her fidanin gelecege atilan bir adim oldugunu ifade eden Turhal Belediye Baskani Mehmet Erdem Ural, "Mustafa Kemal Atatürk önderliginde, büyük bir fedakârlik ve cesaretle kazanilan bu zafer, milletimizin birlik ve beraberliginin simgesidir. Bu zaferin 102. yilini kutlarken, doga ile zaferi bulusturuyor, bir yandan geçmisimizi aniyor, bir yandan da gelecege umutla bakiyoruz. Bu fidanlar, sanli tarihimizin yasayan sembolleri olacak. Ayni zamanda dogaya verdigimiz önemin ve gelecek nesillere daha yasanabilir bir dünya birakma arzumuzun da bir ifadesidir. Bugün burada diktigimiz her bir fidan, ülkemizin gelecegi için atilmis bir adimdir" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile