Büyükakin Açiklamasi 'Tüm Ekiplerimizle Ve Teskilatlarimizla Hizmet Rüzgari Estiriyoruz'

Büyükakin Açiklamasi 'Tüm Ekiplerimizle Ve Teskilatlarimizla Hizmet Rüzgari Estiriyoruz'

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Dua ordularimiz her geçen daha da çogaliyor. Bizlere ’Allah razi olsun’ dendiginde çok mutlu oluyoruz. Tüm ekiplerimizle ve teskilatlarimizla hizmet rüzgari estiriyoruz. Ilk günkü heyecanla çalisiyor, gayret ediyoruz" dedi.

Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Dilovasi’nda esnafi ziyaret etti. Büyükakin’a, AK Parti Il Baskan Mehmet Ellibes, Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, AK Parti Ilçe Baskani Ilhan Yildirim ve Bölge Koordinatörü Ibrahim Pehlivan da eslik etti. Kocaeli için en iyisini yapmaya çalistiklarini ifade eden Büyükakin, "Sehrimizin her caddesinde, her sokaginda, her metrekaresinde izimiz var, emegimiz var, eserimiz var. Biz eser ve hizmet kadrolariyiz. Dilovasi içinde en iyisini yapmak için çalisiyoruz. Annelerimiz, kizlarimiz, çocuklarimiz, gençlerimiz, engellilerimiz ve kiymetli büyüklerimiz için çalisiyoruz. Biz Dilovasi ile gönül gönüleyiz. Dilovasi’nin, hemserilerimizin hizmetkariyiz" dedi.



"Dilovasi ile yakindan ilgilendim"

Her gün baska bir ilçede temaslarda bulundugunu belirten Baskan Büyükakin, "Bugüne kadar ürettigimiz her eserde çocuklarimizi, gençlerimizi, kadinlarimizi velhasil milletimizi düsündük. Aslinda her eseri milletimizle birlikte insa ettik. Dilovasi’nin kadir sinas ve gönlü büyük insanlari, her firsatta ilçemize geldiginde bizlere yogun ve samimi bir ilgi gösteriyor. Göreve geldigim ilk andan itibaren Dilovasi ile yakindan ilgilendim. Her projesini özel takip ettim. Sahadan gelen talepler vardi. Kömürcüler OSB’nin kapatilmasi isteniyordu, bizde gerekeni yaptik. Milletimiz dua ediyor. Sag olsunlar. Sunu da özellikle vurgulamak isterim" diye konustu.



"Tüm ekiplerimizle ve teskilatlarimizla bir hizmet rüzgari estiriyoruz"

Dilovasi halkinin sahille daha çok bulusmasi için yeni adimlar attiklarini da ifade eden Baskan Büyükakin, "Hemserilerimizin isteklerini bir bir yerine getiriyoruz. Aslinda biz büyük bir gönül seferberligindeyiz. Kocaeli’nin her karisinda hizmet, her gönlüne naksetmek istiyoruz. Bunu da gerçeklestiriyoruz. Dua ordularimiz her geçen daha da çogaliyor. Bizlere ’Allah razi olsun’ dendiginde çok mutlu oluyoruz. Tüm ekiplerimizle ve teskilatlarimizla bir hizmet rüzgari estiriyoruz. Ilk günkü heyecanla çalisiyor, gayret ediyoruz. Hemserilerimize her firsatta ’Daha güzelini nasil yapabiliriz?’ diye soruyor, talep ve önerileri alarak yolumuza devam ediyoruz. Her günümüze ’Allah’im islerimizi hayirli ve bereketli eyle’ diyerek basliyoruz. Bu düsturla hareket ediyoruz. Kocaeli için Dilovasi için çalismaya devam" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile